kezdőoldal

az iskola

a módszer

kiképzők

kiképzési tanács

bentlakásos képzés

kutyanapközi

fedeztetés

kutyapanzió

gazdára váró kutyák

webáruház

 

 

Napközis képzés!

 

Hasonlóan a bentlakásos képzéshez, a napközis képzést is azoknak találták ki, akik nem tudják, vagy nem akarják idejüket kutyakiképzéssel tölteni.

 

A kutyust reggel beadják az iskolába, ahol megfelelő szaktudással rendelkező kiképzők keze alatt a lehető leggyorsabban és hibáktól mentesen változik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy gépet lehet csinálni szegény kutyából, amit ha bekapcsolunk, akkor csak a mi parancsainkat várja. Igaz, hogy pár hónap elteltével látványos eredmények produkálhatók, ahhoz azonban, hogy a kutya által tanultakat a gazdi is alkalmazni tudja, Ő is kénytelen lesz néhány órát tanulással tölteni. Kutyája ugyan a napi tréningek során elsajátítja mindazokat a viselkedésformákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bizonyos körülmények között kommunikálni tudjon az emberrel, de az embernek is el kell sajátítani azokat az ismereteket, melyeknek segítségével kommunikálni tud a kutyával.

 

A legtöbb kutyatartó azt gondolja, hogy ennek semmi értelme. Mit kell, mit lehet tudni a kutyával való kommunikációról!? Ki nem tud parancsokat osztogatni a saját kutyájának!? Parancsolni persze bárki tud. Aztán meg panaszkodni, hogy ez a kutya csak a kiképzőjének engedelmeskedik, a gazdinak meg nem.

 

Így hát elkönyvelhetjük, hogy amennyiben valaki egy olyan kutyát szeretne, amely megfelelően tud viselkedni az ember környezetében, annak számolnia kell bizonyos időráfordítással. Ha a bentlakásos, vagy napközis kiképzést válassza, akkor viszont ez az idő csak apró töredék ahhoz képest, mintha maga végezné a kiképzést.

 

 

Ha elfogadja a segítségünket, kattintson!     árak

 

 


                                                

Itt elérhet minket: Szabó Gábor, Tel.: 06/30/9820 504

e-mail:  
gabor@kutyakikepzobazis.hu

 

 

 

Mentőkutya kiképzés, Kedvenckutya képzés, Kutyapanzió, Kutyaiskola, Kutyakiképzési módszer, Bentlakásos képzés, Kutya napközi, Fedeztetés, Árva kutyák,  Egészség, Webshop