kezdőoldal

az iskola

a módszer

kiképzők

kiképzési tanács

bentlakásos képzés

kutyanapközi

fedeztetés

kutyapanzió

gazdára váró kutyák

webáruház

 

 

AZ ISKOLA        térkép

Az iskola: abban az értelemben, hogy épület, kiképzőterület, infrastruktúra, a Kutyákkal az Életért Alapítvány telephelyén található. (Jászberényben, a Borsóhalmi úton).

Az iskola: abban az értelemben, hogy tanítás, kiképzési technika, kiképzési elvek, tananyag,  a mi nevünkhöz fűződik. Tudásunk Magyar, Osztrák, Német, Holland, Svájci és Amerikai, kiképzők tanításaira épül, valamint nagynevű Magyar etológusok, kinológusok és egy pszichológus  tananyagaiból táplálkozik. Nyomon követjük az ELTE - e témával kapcsolatos - kutatási eredményeit is. Tapasztalatainkat,  hosszú évek alatt szolgálati-, sport-, vakvezető- valamint mentőkutyák kiképzése során gyűjtöttük és jelenleg is aktív kiképzők vagyunk.

Egy nap elhatároztuk, hogy a sok év alatt összegyűlt tudást és tapasztalatot átadjuk mindazoknak, akik szükségét érzik és kamatoztatni szeretnék. A tapasztalatok szerint rengeteg ember él kutyával úgy, hogy egy egész életen keresztül szenved kutyája képzetlenségétől annak ellenére, hogy az adott viselkedési probléma megváltoztatására létezik - legtöbbször - nagyon egyszerű, könnyedén elsajátítható megoldás. Akik nyitottak a fejlődésre, segítségünkkel olyan követhető módszerrel ismerkedhetnek meg, melynek alkalmazásával maguk formálhatják kutyáik viselkedését és tehetik alkalmassá a családban való életre. De megoldást nyújtunk azoknak is, akik időhiány miatt inkább szakemberre bíznák a kiképzés technikai részét.                                                 

Itt elérhet minket: Szabó Gábor, Tel.: 06/30/9820 504

e-mail:  
gabor@kutyakikepzobazis.hu

 

 

 

 

Mentőkutya kiképzés, Kedvenckutya képzés, Kutyapanzió, Kutyaiskola, Kutyakiképzési módszer, Bentlakásos képzés, Kutya napközi, Fedeztetés, Árva kutyák,  Egészség, Webshop